HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Svájci vállalat rádiófrekvenciás felszerelést nyomtat a biztonságos tengerekért

ferenck 2024.09.11. 08:00

A SWISSto12 műholdas és rádiófrekvenciás (RF) termékeket gyárt. Augusztusban tízmillió dolláros szerződést kötöttek vele, hogy egy európai OEM-nek készítsen a tengeri biztonságot javító felszerelést. A hír nem sokkal azon bejelentés után látott napvilágot, hogy a svájci cég RF-antennákat szállít a Northrop Grumman kommunikációs műhold-alkalmazásához. 

A vállalat antennarendszerek széles portfolióját kínálja. Az antennákhoz kihasználják innovatív tervezési módszerüket és szabadalmaztatott 3D nyomtatótechnológiájukat.

3dnyomtatas_radiofrekvencias.jpg

Tevékenységük célja, hogy következőgenerációs RF kommunikációs és érzékelő-termékeket szállítsanak tengeri, légi és földi alkalmazásokhoz. Jól állnak.

A 3D nyomtatótechnológia rádiófrekvenciás termékalkalmazásokhoz történő használatát illetően ugyanis a SWISSto12 rendelkezik világ legnagyobb IP-portfoliójával. Ezek a termékek könnyűek, kompaktok és robusztusak, ügyfelek dicsérik őket. 

Teljesítményűk iparági vezetővé emeli az antennákat, antenna-alkatrészeket. Ennek köszönhetően a termékek ideálisak nehéz körülmények közötti, például tengeri alkalmazásokhoz.

A régi antennákat hagyományos gyártási és összeszerelési megkötések korlátozzák. A szabadalmaztatott 3D nyomtatótechnológiákkal a svájci vállalat túllép rajtuk, nagyon komplex és könnyű darabokat tud készíteni. Ezek a nyomatok optimalizálják a teljesítményt, hatékonyságot, lefedettséget.

Széleskörű előnyökkel járó, új antenna-teljesítmény kategóriáról beszélhetünk – vélik a SWISSto12 szakemberei. Tengeri, légi és földi környezetekben történő biztonságos alkalmazások profitálhatnak sokat belőle.  

Címkék: biztonság r műhold

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr4718466599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása