HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új utófeldolgozó rendszerek műgyanta eltávolításához

ferenck 2024.03.05. 08:00

A New York állambeli buffalói PostProcess Technologies, mint neve is elárulja, utófeldolgozással foglalkozik, az additív gyártás automatizált utófeldolgozó megoldásaival a terület egyik úttörőjének számít.

Nemrég két újabb termékkel bővült a cég portfoliója: a DEMI X 520 Műgyanta eltávolításhoz és a DEMI X 520 Fogászati műgyanta eltávolításhoz egyaránt kivételesen hatékony, fenntartható és könnyen kezelhető technológia.

3dnyomtatas_utofeldolgozas_5.jpg

Intelligens szoftverekkel, robusztus hardveropciókkal és speciálisan kialakított vegytani sajátosságaival a rendszerek a nyomatokon maradt felesleges műgyantát IPA (izopropil alkohol, azaz izopropanol) mentesen távolítják el. A folyamatot szinte a lehetőségek határáig optimalizálják velük.

A rendszerek egyszerű, egyedire kialakított és komplex utófeldolgozás élményt garantálnak. A munkafolyamat automatizálását szoftver végzi, mindig az adott alkalmazáshoz igazítja, hogy szinte észrevétlenül, eredményesen és hibamentesen valósuljon meg. Minimumra csökken a sérülés, törés kockázata, javul a végtermék minősége.

A munkába (mindkét új megoldás esetében) az áramlást szabályozó axiális áramlású keverőrendszer és automatikus emelőrendszer is besegít. A műveleteket áramvonalasítják, és garantálják, hogy a rendszer kezelőjének ne vagy csak minimálisan kelljen beavatkoznia.

A fogászatban hosszú ideje iparági szakértőnek számító, szintén buffalói Great Lakes Dental Technologies már tesztelte az újgenerációs rendszereket, és személyesen győződhettek meg az IPA nélküli munka eredményességéről. Az utófeldolgozó rendszerrel sok időt és erőforrást sikerült megspórolniuk, és munkáik így az ügyfelek igényeinek is jobban megfelelnek.

A PostProcess Technologies elkötelezett a folyamatos innováció, az automatizációval sokáig nehézkes folyamatok széleskörű optimalizálása mellett, és a jövőben további hasonló termékekre számíthatunk.

Címkék: automatizálás műgyanta utófeldolgozás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr5418317539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása