HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nemzetközi Sci-fi Ipari Zóna Verseny 3D művészeknek

ferenck 2023.04.03. 08:00

A 2005-ben alakult Hum3D realisztikus 3D modelleket kínál filmes, videojáték, kiterjesztett valóság (augmented reality, AR) és más vizuális alkalmazásokhoz. A modellek használatával idő takarítható meg; a vállalat eddig több mint nyolcvan ország művészeit támogatta. Mielőtt nyilvánossá tennék őket, a vállalat 3D művészei az összest alaposan átvizsgálják, hogy minden elvárásnak megfeleljenek.

Az évek során kialakították a legváltozatosabb 3D autómodell-gyűjteményt, jelenleg hétszáznál több márka kilencezer modelljét tartalmazza. Katalógusuk változatos területeken, például az építészetben, elektronikában, berendezési tárgyakban kínál modelleket.

3dnyomtatas_verseny.jpg

Márciusban meghirdették a 2023 Sci-fi Ipari Zóna 3D Versenyt 3D művészek számára. A verseny globális, tehát bárhonnan lehet jelentkezni rá. A résztvevőknek tudományos-fantasztikus világban kell ipari környezetet kialakítaniuk. A közegnek immerzívnek kell lennie, vizuálisan magával ragadó rendereléssel.

A címből már látszik, hogy az idei verseny a sci-fi és az ipari design fúziójára összpontosít. Ez azt jelenti, hogy a jelentkező művészek változatos jövőbeli beállításokat, például gyártóüzemeket, űrállomásokat, erőműveket, űrbéli üzemeket jeleníthetnek meg.

A beadott munkák legyenek részletesek, fényektől a textúrákig, gépektől a fémes felületekig, mindent dolgozzanak ki alaposan az alkotók. A vizuális elemek mellett a 3D rendereléssel is a néző fantáziáját megragadó, izgalmas történetet kell elbeszélni – hangsúlyozza a Hum3D. A környezet megtervezésének, beleértve a gépeket, űrhajókat, épületeket, erősítenie kell az egész narratívát.

A versenyt a 3D ipar több ismert szereplője támogatja, és egyben platform is a résztvevők számára, együttműködések születhetnek belőle, nyilvánvalóan bővül a 3D művészközösség. Az anyagok leadása március 21-én kezdődött, június harmadikán zárul.

Címkék: jövő sci-fi verseny

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr918084858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása