HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Jól funkcionál a L’Oréal és a HP együttműködése

ferenck 2022.01.26. 08:00

A L’Oréal 2017-ben jelentette be, hogy mindegyik új termékcsomagjához használnak 3D nyomtatást. Azóta, ha lehet, még nagyobb mértékben aknázzák ki a technológiában rejlő lehetőségeket, több additívgyártás-megoldást integráltak különböző munkafolyamataikba.

A HP nemrég bővítette digitális gyártóhálózatát (DMN), azaz még több szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, köztük a francia multinacionális vállalatnak is.

3dnyomtatas_orealhd.jpg

„A fogyasztócentrikus innováció és a fenntartható termékek állnak tevékenységünk központjában. A 3D elegendő vállalkozói szabadságot kínál új felhasználói élmények nyújtásához. Az együttműködésnek köszönhetően egyre mozgékonyabbak az üzemeink, és tovább szeretnénk bővíteni szolgáltatás-kínálatunkat is” – magyarázza Anne Debauge, a L’Oréal digitális átalakulásért felelős vezetője.

A jövőre nézve szintén bíztató, hogy a HP bővíteni akarja tömegtermelési lehetőségeit. Ennek egyik pillére a kereskedelmi forgalomba a tervek szerint 2022-ben kerülő Metal Jet 3DP platform.

„A 3D nyomtatással a személyre szabás, az üzleti megbízhatóság, a fenntarthatóság és a piaci diszrupció új szintjeit érhetjük el” – nyilatkozta Didier Deltort, a HP egyik vezetője.

A két cég nemrég mutatta be közös tevékenységük legújabb eredményeit, luxuskozmetikai termékeket, amelyek a HP nyomtatótechnológiája nélkül nyilván máshogy néznének ki. A prototípuskészítéstől a nagyobb léptékű gyártásig sok területen dolgoztak és dolgoznak együtt.

A L’Oréal munkája hatékonyabbá vált, a termékelőállítási költségek harminchárom, a rájuk fordított idő pedig hatvanhat százalékkal csökkent. A termékek méretezhetősége különösen fontos, amire ráadásul egyre nagyobb az igény is.

A pandémia bebizonyította, hogy a 3DP mennyire fontos az akadozva működő ellátási lánc korrigálásában. A kozmetikában ugyanez történt, a L’Oréal munkájának folyamatosságát nagy részben ez a technológia garantálja – amelyet a HP biztosít számára.

Címkék: kozmetika HP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr916766210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása