HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Virágzik a kívánság szerinti gyártás

ferenck 2021.12.07. 08:00

A kívánság szerinti (on-demand) gyártás mára közel 260 milliárd dolláros üzletté vált. Gyorsan terjed, egyre több területen virágzik. Mind a gépjármű-, mind az építő-, mind a kifejezetten gyártóiparban trendi lett a személyre szabás, a gyorsabb átfutási idő pedig óriási versenyelőnyt jelent.

Viszonylag új technológiáról van szó, de máris egyértelmű, hogy drámai módon megváltoztatja az ellátási láncot. Tegyük hozzá még a mai ipart forradalmasító többi technológiát – felhőszámításokat, mesterséges intelligenciát, 3D nyomtatást –, és elég egyértelmű, mekkora változások mennek végbe. Mindezek együtt jelentik a közeljövőt.

3dnyomtatas_ondemand.jpg

A változatos ipari szolgáltatásokat kínáló, 2021-ben alakult és globálisan egyre több helyen (Indiában és Kínában is) érdekelt KARV Automation rugalmasabb munkamenetével,  kívánság szerinti nyomatokat eredményező tervezéssel, prototípus-készítéssel és nyomtatással igyekszik előrelendíteni az üzleti léptékű gyártást.

A KARV Automation cégeket termékeik költséghatékony optimalizálásában támogató robusztus gyártó piactér is egyben. Lehetővé teszi, hogy ezek a cégek tevékenységüket globálisan tervezzék meg, lőjék be, és gyorsaságukkal jobban kiszolgálják a fogyasztókat.

Azért is lehet így, mert a kívánság szerinti gyártásban csak akkor terveznek és gyártanak termékeket, ha az ügyfeleknek valóban szükségük van rájuk. Ezzel versenyelőnyhöz jutnak, és az újításokra jobban tudnak összpontosítani.

A digitális gyártószolgáltatásokkal egyértelmű a globális terjeszkedés. A modern gépekkel, csúcskategóriás 3D nyomtatással és a tapasztalt szakemberekkel, a KARV Automation a teljeskörű gyártás biztosítására törekszik, az ügyfeleket maximálisan támogatja a bonyolult tervezési és gyártási kihívások kezelésében, az ipar 4.0-ás valóságnak való megfelelésben. A CNC-től a fröccsöntésig, és természetesen az on-demand 3D nyomtatásig, számos szolgáltatást kínálnak. Helyszínen és gyártóüzemekben egyaránt ipari szintű minőséget, 45-nél több anyaggal történő munkát, hozzáférhető gyártófelszereléseket és printereket, relatíve alacsony költségű megoldásokat kínálnak.

Címkék: ipar gyártótechnológiák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7116717044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása