HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

44 százalékkal növekedtek a Markforged bevételei

ferenck 2021.08.16. 08:00

Egyre több nagyvállalat második negyedéves jelentését megismerve, úgy tűnik, hogy a 3D nyomtatás 2021-ben sokkal jobb évet zár, mint 2020-ban, amiben egyébként semmi meglepő nincs, hiszen a 2020-ra prognosztizált számokat teljesen felülírta a koronavírus járvány.

A járvány ugyan nem ért véget, de biztosra vehetjük, hogy a Covid-19 elleni világméretű küzdelemben fontos szerepet játszó additívgyártó-szektor nemcsak szerencsésen túlvészelte, hanem növekedési pályára is lépett.

3dnyomtatas_markforged_6.jpg

A számok soha nem hazudnak, és a mostaniak kifejezetten pozitívak, bizakodásra adnak okot. Ez a bizakodás olvasható ki a Massachusetts állambeli Markforged második negyedéves adataiból is.   

A New Yorki tőzsdén július 15-én bemutatkozott vállalat, 2020 azonos periódusával összehasonlítva, 44,1 százalékkal növelte a bevételeit. Míg egy éve ilyenkor 14,2 millió dollárról, addig az idei év második negyedévében 20,4 millióról számoltak be.

A bruttó nyereségben (az eladott bevételnek az eladott áruk költségeinek csökkentése után maradt összege) még nagyobb, 60 százalék a különbség, 7,5 millió dollár után most 11,9 millió.

A 2013-ban alapított Markforged 3D fém- és kompozitalapú ipari nyomtatóival forradalmasította a piacot, gépeivel erős anyagokból álló és tényleg funkcionális, ellenálló alkatrészek hozhatók létre. Az USA második leggyorsabban növekvő hardvercége, a világ legnagyobb ipari 3DP platformját, a Digital Forge-ot üzemeltető vállalat az anyagfejlesztésben is élen jár.

Az idei második negyedévben olyan kulcstermékeket indítottak be, mint a Metal X Gen 2, az FX20, a Next Day Metal és az X7 Field Edition. A cég magyarországi forgalmazója a FreeDee Printing Solutions.

Címkék: üzlet tőzsde cégek innovátorok FreeDee Markforged

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8016659622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása