HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Tőzsdére megy a BigRep

ferenck 2023.12.14. 08:00

Miután a nagyméretű 3D nyomtató gyártó német BigRep felvásárolta a magas hőmérsékleten működő additív gyártórendszerekre szakosodott osztrák HAGE3D-t, kifejezetten azzal a céllal kötött szerződést a speciális célú akvizíciókkal foglalkozó luxemburgi SMG Technology Acceleration SE-vel, hogy a Frankfurti Értéktőzsdére (XFRA) menjen.

A Frankfurti Értéktőzsde Németország egyik legnagyobb tőzsdéje, és a BigRep majdani ottani jelenléte azért lesz sokaknak meglepetés, mert a szakterületi nyilvánosság által mostanában kevésbé figyelt cégről elterjedt, hogy anyagi problémákkal küszködik.

3dnyomtatas_bigrep_1.jpg

Ezzel kapcsolatban a BigRep ki is adott egy nyilatkozatot: stratégiailag fontos helyszíneken lévő öt központjukban száznál több globális 3DP-szakértő dolgozik, világviszonylatban ezernél több nagyméretű ipari FFF-gépüket telepítették, a gépek változatos indusztriális szektorokban működnek, ügyfeleik elégedettek velük.

A megállapodás a BigRep és az SMG közötti üzleti együttműködésre vonatkozik, és egyértelműen a német vállalat tőzsdei jelenlétét célozza, illetve cégeket igyekeznek támogatni innovatív folyamataik felgyorsításában, gyártótevékenységük újragondolásában, hogy a prototípuskészítésről a gyártásra fektessék a hangsúlyt – ha gyorsabb a gyártás, akkor a termékeik is hamarabb piacra kerülnek.

Az utóbbi évek változásait, a gyártás digitalizálását és decentralizációját, a hangsúly fenntarthatóságra helyezését, a beszállítói lánc kockázatainak csökkentését szem előtt tartva igyekeznek továbblépni.

A BigRep teljes mellbedobással támogatja a változásokat, egyre megbízhatóbb hardverben és szoftverben, jobb minőségű nyomtatóanyagokban gondolkoznak. Mivel az FFF a legelterjedtebb 3D nyomtatótechnológia, autó- és légjármű-ipari ügyfeleik kifejezetten kedvelik nagyméretű és komplex darabok nyomtatására alkalmas gépeiket. Az additív gyártás európai vezetőjévé kívánnak válni („Made in Europe”), portfoliójukat folyamatosan bővítik.

A vezetőség szerint az SMG-szerződés fontos lépés ebbe az irányba.

Címkék: trendek tőzsde cégek ipar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1418268603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása