HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Tőzsdén a Markforged

ferenck 2021.08.06. 08:00

A 2013-ban indult Markforged megújította a 3D nyomtatást. Elsőként a világon fejlesztettek folyamatos szálerősítéssel kompozitanyagokat printelő 3D nyomtatókat, amellyel forradalmasították a szakterületet. Nyomtatóikkal valóban funkcionális alkatrészek állíthatók elő.

Az innováció 2013 óta töretlen, folyamatosan jelentkeznek kompozit- és fémnyomtatásra kiváló printerekkel, mesterséges intelligenciát alkalmazó szoftverekkel (Blacksmith), a gyártást megkönnyítő és az ipar 4.0 világába vezető megoldásokkal.

3dnyomtatas_markforged_tozsde.jpg

Partnereik száma állandóan bővül, legutóbb az ausztrál húsiparba kapcsolódtak be, de az oktatástól a nehéziparig, vagy az egészségügyig, például a Covid-19 elleni küzdelemig mindenhol jelen vannak, többek között olyan partnerekkel, mint a Philips Corporation. A 2020-ban kb. 70 millió dollár bevételt generáló, világszerte több mint 250 személyt alkalmazó cég termékeivel 70 ország 10 ezer létesítményében dolgoznak (Magyarországon a FreeDee Printing Solutions a forgalmazó).

A Massachusetts állambeli vállalat február 24-én jelentette be egyesülését a technológiai ipar egyik veteránjának számító Kevin Hartz által vezetett, speciális célú akvizíciós társaság (special purpose acquisition company, SPAC) one-nal. Az egyesüléssel a tőzsdét vették célba.

A kombinált vállalat megőrizte a Markforged nevet, az ügylet megvalósult, a cég MKFG-ként szerepel a New Yorki tőzsdén, rajta van az ottani hivatalos listán.

A tőzsdére menetellel új fejezet kezdődött a Markforged történetében.

„Az egész csapat számára büszke pillanatok ezek. Mérföldkő a gyártás megújítását célzó küldetésünk megvalósulásában. Azt akarjuk, hogy a mai gyártás megújulásával a felhasználók holnap minden elképzelhetőt előállíthassanak” – nyilatkozta Shai Terem elnök.

Címkék: tőzsde innovátorok FreeDee Markforged

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr2016630308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása