HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új központba költözött a Markforged

ferenck 2023.04.14. 08:00

Az adóév végével, a jó eredményekkel, újabb egyesülésekről, akvizíciókról és központnyitásokról is szólnak a 3DP világ hírfolyamai. Legutóbb a terület egyik úttörője, a Markforged költözött új globális „főhadiszállásra.” Nem mentek messzire, Massachusetts államban maradtak, welthami épületük több mint tizenegyezer négyzetméter.

Örülnek a váltásnak, mert így bostoni és Boston környéki alkalmazottaik egy helyen dolgozhatnak, erősödik a közösség, hatékonyabbá válik az együttműködés.

3dnyomtatas_markforged_ujkozpont.jpg

Korábban két épületben voltak. Az egyik a vállalati központnak, a másik a kutatási, fejlesztési és mérnöki tevékenységeknek adott otthont a szintén Massachusetts állambeli, Bostonhoz közeli Watertownban. A vezetőség bizakodik, hogy egy fedél alatt hardver-, szoftver- és nyomtatóanyag-fronton egyaránt felgyorsulnak a fejlesztések.

„A költözés fontos mérföldkő a Markforged életében. Lehetővé teszi csúcstechnológiák a korábbinál gyorsabb fejlesztését, így gyártóügyfeleink a világ minden pontján támaszkodhatnak ránk, amikor gyáraikban készítenek kritikus alkatrészeket” – jelentette ki Shai Terem vezérigazgató.

3dnyomtatas_markforged_ujkozpont0.jpg

A központ modern épület, tágas és világos belsejével, nyílt munkahelyiségeivel, tárgyalóival és számos kikapcsolódásra, pihenésre használható terével a várakozások szerint inspiráló hatással lesz az alkalmazottakra. Mivel a vezetők, a marketingesek, értékesítők, gazdasági szakemberek és a mérnökök egy helyen dolgoznak, jobban beindul a részlegek közötti szinergia, felgyorsul a kommunikáció.

A Markforged termékeit a FreeDee forgalmazza Magyarországon. 

Címkék: FreeDee Markforged

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7118096510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása