HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Újgenerációs kerámianyomtató

ferenck 2021.04.14. 08:00

A legmegfizethetőbb kerámiaprintereket kínáló kínai Cerambot elkezdte másodikgenerációs 3D nyomtatója, az elsőhöz képest új funkciókkal bővült, megújult Eazao értékesítését. Az azonos nevű előd 2018-ban robbant be, relatíve olcsó árazásával igen kedvező opciót kínálva a professzionális felhasználóknak is.

A cég a Kickstarteren hat hónap alatt komoly összeget, közel 300 ezer dollárt kalapozott össze; se előtte, se utána egyetlen kerámianyomtató nem kapott ekkora közösségi támogatást. Teljesítményben és felhasználói élményben egyaránt beváltotta az elvárásokat.

3dnyomtatas_cerambot.jpg

„Hatalmas siker volt, világszerte rengeteg szimpatizánsra tettünk szert. A felhasználói közösség az újgenerációs gép tervezésében is segített. Az összes visszajelzést figyelembe vettünk, hogy szinte minden szempontból javítsunk az új gép minőségén. Az Eazao szigorúbb kartéziánus szerkezetével az eddigi legkomolyabb kerámianyomtatás élményt nyújtja. Terve felhasználóbarátabb, intuitívabb. Bárki kreatív lehet, és gyorsan elkezdhet dolgozni vele” – nyilatkozta elégedetten Jony Liu vezérigazgató.

A gép kevesebb hibát vét, a nyomatok felülete jobb, részletesebben kidolgozottak mint más kerámianyomtatók esetében. A nyomtatófej lokalizálásának koordinálása hatékonyabb, másodpercenkénti 40 milliméteres teljesítményével, a printer kb. 20 százalékkal gyorsabb vetélytársainál.

Mivel a nyomatok tipikus háztartási mikrohullámú sütőben vonhatók be, fényezhetők, az utómunkálatok maximum 35 percig tartanak. Ezzel a megoldással nincs szükség speciálisan tervezett színes bevonatokra, és így drága kemencékre sem.

A gép teljesen összeszerelve érkezik a megrendelőhöz, tehát nem baj, ha nincs semmiféle nyomtató-összeszerelési gyakorlata. A könnyen kezelhető felhasználói interfész szintén az egyszerűséget és az ergonómiát célozza. A nyomtatás biztonságos, egyenletes, Eazao mellett szélesebb anyagpalettáról válogathatunk. Fejlesztői makerek, profik és hobbisták számára egyaránt ajánlják. És a Kickstarter kampány most is sikeres, a megcélzott 10 ezer dollár helyett közel 100 ezernél tartanak. Az „első madarak” 429, mások 799 dollárért juthatnak a géphez.

Címkék: kerámia nyomtatók Kína Kickstarter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1716499330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása