HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Bővül az Autodesk 3D-s szoftvercsomagja

ferenck 2021.01.12. 08:00

A vezető 3D szoftvergyártó Autodesk a terület legrégebbi motorosa, az alapítási évben, 1982-ben kiadott AutoCAD óta portfoliója folyamatosan bővül, ügyfelei szerteágazó területeket képviselnek: gyártóipart, építőipart, szórakoztatóipart, a média világát stb. A cég programjaival terveznek, vizualizálják ötleteiket, szimulálják elképzeléseiket.

Az additív gyártásban jó ideje az egyik legforradalmibb technológiát látják, amellyel termékek hamarabb a piacra kerülnek, könnyebbek és közben kevesebb hulladék is generálódik.

3dnyomtatas_autodesk_2.jpg

A cég elsőszámú terméke, a Fusion 360 szoftvercsalád folyamatosan bővül. Felhasználói könnyebben kísérletezhetnek új eszközökkel, egyetlen tervező és gyártóplatformként működve, egyetlen adatmodellt használ, amellyel megszünteti a kereszt-platformok fájlkonverziós problémáit, adat- és infóvesztését, nincs szükség tervek újraalkotására.

A Fusion 360 Team együttműködés-alapú CAD/CAM program felhasználói egymás szakértelméből profitálhatnak, amivel egyrészt a tervezési láncok igazi globális hálózatokká alakulnak, másrészt lerövidülnek az ellátási láncok.

A CAD, költség-előrejelző, maró és más célokra használható Fusion 360 eddig is masszív támogatást nyújtott az additív gyártáshoz, modellezéshez, dokumentáláshoz stb., most pedig a Netfabb csomaggal egészült ki, amellyel a támogatás tovább nő.

A Netfabb a Fusion 360-ra épülő webalapú előfizetéses szolgáltatás nyomatokra vonatkozó könyvtárakkal, additív rendszerek és anyagok paramétereivel, szimulációs eszközökkel egészíti ki a szoftvert, amelyhez a Netfabb előfizetői automatikusan hozzáférnek. Prémium és Ultimate előfizetéssel további funkciók érhetők el.

Az Autodesk célja a bővítéssel a tervezők, mérnökök és gyártók közötti együttműködés növelése. Az additív gyártó folyamatok egymástól elkülönülő elemeit szeretnék egységes, összefüggő munkamenetbe, automatizált szakaszokba integrálni, és lehetővé tennék, hogy mindezek az ellátási lánccal is közös hálózatot alkossanak.

Címkék: szoftver Autodesk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8016378018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása