HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Erősíti a 3D nyomtatócégek online jelenlétét egy új szoftver

ferenck 2020.12.14. 08:00

Az additív gyártásban érintett cégek robusztus online jelenléte a pandémia előtt is nélkülözhetetlen volt, a Covid-19-cel viszont még megkerülhetetlenebbé vált. Gyártóknak és ügyfeleiknek még biztonságosabb új lehetőségek után kellett nézniük.   

Az ipar 4.0-ás megoldásokon dolgozó kaliforniai szoftverfejlesztő és kívánság szerinti (on-demand) szolgáltatásokat nyújtó 3Diligent nekik kínál izgalmas opciót: elindította portálalkalmazását, amellyel a legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenféle méretű gyártócég erősíti digitális jelenlétét, új ügyfeleket ér el, megválaszolják árajánlat-kéréseit, megrendeléseit pedig távolról és biztonságosan dolgozzák fel.

3dnyomtatas_3diligent_1.jpg

A gyártónak a fejlesztő Vulcury ipar 4.0 platformjához tartozó portálján elég egy ingyenes profilt létrehoznia, és máris lesz egy szintén ingyenes oldala. Ott oszthatja meg a céginfókat, kérhet árajánlatokat, és használhatja a 3Diligent vásárlássegítő és más szoftvereit.

A programokkal könnyebben azonosítják az új lehetőségeket, nyomatokat és gyártókat kereshetnek, rendeléseket adhatnak le, megtalálhatják egy-egy feladathoz az ideális partnert. Fizetős előfizetéssel bővülnek az opciók, minden tevékenység gyorsabbá válik, az ajánlatok pedig azonnaliak.

A 3Diligent vezetői azt mondják, hogy a portál jelenlegi állapotában pont a pandémiás környezetre van optimalizálva, minden adott rajta a sikeres gyártó- és üzleti tevékenységhez.

A Vulcury ipar 4.0 platformhoz tartozik a 3Diligent „gyártás, mint szolgáltatás” (manufacturing-as-a-service, MaaS) és a méretezhető Shopsight vásárláskezelő alkalmazás is. Adatbázisában (3Depot) digitális gyártótechnológiákról és anyagokról kapunk információkat. Mivel ezek összeintegrálhatók, a gyártók egyetlen platformon végezhetik összes ipari tevékenységüket, projektjeiket, intézhetik vásárlásaikat, együttműködhetnek ügyfeleikkel.

A fizetős előfizetéssel rendelkezők a 3Diligent árajánló alkalmazásfejlesztő interfészét (API) is oldalukba integrálhatják.

Címkék: szoftver szolgáltatások koronavírus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr5316329150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása