HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Autonóm gyártás különleges szoftverrel, különleges printeren

ferenck 2020.12.08. 08:00

A londoni Autonomous Manufacturing, az AMFG neve (autonóm gyártás) sokat elárul a szoftverfejlesztő cégről. Klienseik számára a 3D nyomtatást és a kapcsolódó szolgáltatásokat, a munkafolyamat egészét optimalizálják, egyedire szabják.

Ők vezetik a gyártáskivitelező rendszer (MES, Manufacturing Execution System) szoftverek piacát, szerepük pedig most még fontosabbá válik, mivel a napokban bejelentették, hogy együttműködnek a világ egyik legismertebb ipari 3D (és 2D) nyomtatógyártójával, a HP-vel.

A HP Jet Fusion rendszerét hozzák közös nevezőre az MES szoftverrel. A szoftver garantálja a printeren folyó tevékenységek áramvonalasítását, a gördülékeny adatforgalmat és az összekapcsoltságot.

3dnyomtatas_hp_4.jpg

Az együttműködéssel az additív gyártásban rejlő teljes potenciált akadályozó legfontosabb tényezőt, a rendszerek 3D nyomtatás egész munkamenetén kitartó kapcsolódásának és összekapcsoltságának hiányát akarják megszüntetni, hogy az első pillanattól az utolsóig flottul menjen minden.

A két cég a HP 3D alkalmazásprogramozói interfészének, API-jának (Application Programing Interface) az MES szoftverrel történt közös nevezőre hozásával már meg is tették az első lépéseket.

A felhasználók a szoftver közvetítésével közvetlenül kapcsolódnak a rendszerhez, nyomon követik a gyártási folyamatot, kritikus figyelmeztetéseket és fontos információkat kapnak, és mindez természetesen valósidőben történik. Az integráció a szinte észrevétlen és folyamatos adattovábbítást, a megbízhatóság növekedését és a magasabb szintű minőségbiztosítást garantálja.

Valósidőben férhetünk hozzá a rendszer használatával, a hibarátával, a feldolgozási paraméterekkel kapcsolatos adatokhoz, megoldásokhoz.  Teljesen megérthetjük a gép működését, teljesítményét, továbbá a hatékony gyártást célzó folyamatokat is optimalizálhatjuk.

Az együttműködési megállapodásról mindkét fél elégedetten nyilatkozott, komoly jövőt látnak benne.

Címkék: szoftver automatizálás ipar HP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7316318952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása