HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatókat kölcsönöz a BigRep

ferenck 2020.10.07. 08:00

Egyre több nyomtatóvállalat ad bérbe gépet, legújabban a nagyméretű additív gyártás egyik úttörője, a BigRep jelentette be kölcsönző szolgáltatását: a cég változatos ipari alkalmazásokra jó, közepes nagyságú STUDIO G2 ipari printerét vihetik az észak-amerikai érdeklődők; telepítéssel, tréninggel és más szolgáltatásokkal.

A lehetőséggel a Covid-19 miatt bizonytalan gazdasági környezetben új ügyfelekre, elsősorban kis- és középvállalatokra gondolnak. A hathónapos bérlet költsége havi 3 ezer dollár, a telepítésért és a tréningért jelképes összeget kérnek. A bérlő megkapja a BigRep technológiai szakértelmét, ipari alkalmazásokhoz, remek nyomtatószálakhoz (filament) és a hardvergyártó globális partnerhálózatához fér hozzá.

A bérlet lejártával több lehetőség közül választhat: vagy egyszerűen meghosszabbítja, vagy jó áron megveszi, vagy visszaviszi a gépet. A BigRep partnere a szolgáltatásban a lízingspecialista NCP Leasing.

3dnyomtatas_bigrep.jpg

„A kihívásokkal teli gazdasági környezettel és a változó piacokkal szembesülve, a fogyasztók ma nagy befektetések és hosszútávú kötelezettségek nélküli, gyors és rugalmas megoldásokat szeretnének. A BigRep ügyes gyártási megoldásával segíti őket, hogy az élen maradjanak, és a jövőben még kompetitívebbek legyenek” – nyilatkozta Frank Marangell, a BigRep America elnöke.

A STUDIO 2G masszív, energiatakarékos és költséghatékony rendszer, hivatali irodától a gyárig, bármilyen munkakörnyezetben jól működik. Építési területe 1000x500x500 milliméter, ideális a „haladó”, például szénszállal megerősített anyagokkal történő printeléshez.

Kettős extruderével, remek fúvókájával a legbonyolultabb geometriájú darabok is kivitelezhetők rajta. A precíziós munkában a cég BLADE szeletelő szoftvere segíti. A szoftver pontos számításokat végez a munkaidőről és a felhasznált anyagmennyiségről.

A BigRep idén nyitott on-demand 3DP szolgáltatásokat nyújtó bostoni központot. Prototípusoktól szerszámokig, öntőformáktól késztermékekig, az ügyfél specifikációi szerint készítik el a nyomatokat. A cég ipari minőségű anyagait használják hozzájuk.

Címkék: szolgáltatások nyomtatók Big Rep

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8416229940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása