HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Távmunka kiterjesztett valósággal

ferenck 2020.06.05. 08:00

A koronavírus-járvány által elindított, még pontosabban: felpörgetett egyik legfontosabb trend a távmunka és vele együtt a távolból irányított 3D nyomtatás gyors terjedése. Mivel messziről is installálunk dolgokat, szükség esetén távsegítséget, támogatást nyújtunk.

Ahhoz, hogy 3D nyomtatócégek jobban megértsék a piaci keresletet, az izraeli 3D Alliances tanácsadócég és a többforrású kiterjesztett valóság (Augmented Reality, AR) ismeretplatformokat fejlesztő és szolgáltató Fieldbit közösen próbálnak segíteni nekik.

3dnyomtatas_ar.jpg

Az együttműködés keretében „intelligens távszolgáltatást” kínálnak, ipari 3D nyomtatókra vonatkozó tanácsokat adnak az érintett additív gyártóvállalatoknak.

A szakterület veteránjának számító Gil Lavi által alapított 3D Alliances 3D nyomtatócégeknek segít globális piaci tevékenységük, csatornáik és klienskörük bővítésében.

„Nagyon örülünk, hogy a Fieldbittel közösen dolgozunk” – jelentette ki az alapító-vezérigazgató.

Mivel az utazási lehetőségek most nagyon korlátozottak, 3DP vállalatoknak egyre gyakrabban kell távolról segíteni ügyfeleiket, szolgáltatásokat nyújtani nekik. Ezek a tevékenységek telefonon nem vagy nagy nehézségek árán abszolválhatók eredményesen, így „intelligensebb” és modernebb megoldások kellenek.

Ezek egyike az AR, amely Lavi szerint meghatározó szerepet fog játszani a professzionális távsegítség-nyújtásban. Meggyőződése, hogy a Fieldbit az ideális választás, kettejük együttműködésének eredményeként az érintett cégek megoldhatják kritikus problémáikat.

A Fieldbit interaktív együttműködést ajánl, szakértőkkel és digitális forrásokkal. Távszolgáltatásai között 3D nyomtatók telepítése, technikai és alkalmazásokra vonatkozó képzés is szerepel. Virtuálisan a föld bármely pontjára elmennek, a problémákat gyorsan megoldják.

Címkék: szolgáltatások kiterjesztett valóság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr6115717178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása