HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Újabb szolgáltatásokkal bővül a MyMiniFactory portfoliója

ferenck 2020.03.09. 08:00

A londoni online 3D-fájl piactér, a MyMiniFactory ezentúl digitális fájlok (kb. 100 ezer nyomtatható terv) mellett fizikai miniatúrákat is készít, és küld ki a megadott címre. A lépés a saját printerrel nem rendelkező, de például asztali játékaikban előszeretettel szerepeltetett nyomatokra utazó felhasználókat veszi célba.

A „3D Printed & Delivered” szolgáltatás a szükséges utómunkálatokon átesett profi nyomatokat ígér. A printelésben és az utómunkálatokban az online e-kereskedelmi program, Shop3D.io segít; digitális fájlokat fizikai formában is elérhetővé tesz. Jelentősen megkönnyíti a 3D objektumok eladásában érdekelt személyek és kisvállalkozások dolgát azzal, hogy nem kell raktárban tárolniuk őket.

A MyMiniFactory és a Shop3D.io együttműködésének eredményeként a printelhető fájlok alapján történő gyártás és a nyomatok szállítása független tervezők számára is hozzáférhető szolgáltatássá vált.

3dnyomtatas_myminifactory.jpg

Jelenleg 3D tervezők összesen 40 miniatúrája érhető el.

A MyMiniFactory egyik bevallott célja 3D tervezők egy platformra gyűjtése. A platform egyébként komoly növekedésen esett át az utóbbi években, a felhasználók száma a 2018. júniusi 250 ezerről 450-re emelkedett. (A dátum azért fontos, mert azóta foglalkoznak prémiumkategóriás, garantáltan nyomtatható fájlokkal.)

Az új együttműködéssel jelentősen bővülhet a klienskör. Tervezőknek változatos opciókkal külön kedveskednek, könnyebb hozzáférést biztosítanak nekik, és így még inkább csak a munka kreatív részére kell figyelniük.

„Az asztali táblás játékok piacának gyors növekedése izgalmas lehetőség a 3D tervezőknek. A közösségi finanszírozás növekedésével pedig egyre nagyobb az STL 3DP fájlformátum iránti érdeklődés. Az egyik új eszközünkkel a 3DP közösség kevesebb idő alatt több pénzt kereshet, miközben saját crowdfunding oldalán sem kell annyit időznie” – magyarázza Nebojsa Nikolics, a MyMiniFactory egyik vezetője.

Címkék: szolgáltatások fájlformátum MyMiniFactory

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr3815490314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása