HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Generatív szoftverek az Ipar 4.0 szolgálatában

ferenck 2019.09.18. 08:00

A New York székhelyű nTopology szoftverfejlesztő cég Regensburgban megnyitotta első európai irodáját.

A júniusban debütált nTop Platform, egy generatív program, egységesített környezetben teszi lehetővé a számítógépes modellezést, támogatja a magas szintű automatizációt. Mérnökök fejlett additív gyártási folyamatokhoz készíthetnek nagyon komplex terveket vele. Szimultán figyelhetik és gyorsan optimalizálhatják a tervet, a szimulációt és a gyártást.

3dnyomtatas_ntopology.jpg

A platformot a lég- és a gépjármű-ipar, az orvosi és a fogyasztói szektor kihívásainak megoldására használják. Az implicit modellezéssel és a „terepalapú” tervezéssel felgyorsul a termékfejlesztés.

„Nagy, globális gyártócégek alkalmazzák a szoftvert, hogy generatív terveikkel megfeleljenek az Ipar 4.0 követelményeinek. A platform megváltoztatja a csapatmunkát, összetett és innovatív termékek előállítását garantálja. Németországi terjeszkedésünk teljesen logikus lépés, mert ode köthető az európai gyártás nagy része, és mert a világ egyik leginkább gyártásközpontú országáról van szó” – jelentette ki Bradley Rothenberg, alapító-vezérigazgató.

3dnyomtatas_ntopology0.jpg

A cég egy másik szoftvere, az Element a felhasználó által meghatározott input alapján optimalizál rácsszerkezeteket.

„Európai jelenlétünk fontos forrás és segítség a felhasználóknak. Sokat javíthatnak termékeik funkcióin, csökkenthetik a fejlesztési ciklusok idejét, terveiket a 3D nyomtatásra optimalizálhatják” – jelentette ki Fabian Grupp, az nTopology egyik vezetője.

Az új iroda megnyitása reakció az európai ügyfél- és felhasználói kör növekedésére. A következő három hónapban válogatott partnereket fognak meglátogatni a kontinensen. Bemutatják tervező- és gyártómegoldásaikat, köztük szimulációs és topológia-optimalizáló anyagokat. A szélesebb szakmai közönség a novemberi frankfurti FORMNEXT rendezvényein ismerheti meg termékeiket. Az eseményen az nTopology észak-amerikai és németországi csapata is részt vesz.

Címkék: szoftver gyártótechnológiák generatív tervezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8315046480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása