HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatókkal látja el az amerikai kormányt a Markforged

ferenck 2019.05.13. 08:00

A Massachusetts állambeli Markforged és az amerikai kormánynak infokommunikációs megoldásokat szolgáltató virginiai Carahsoft Technology Corp bejelentette együttműködését. Az együttműködés keretében az Egyesült Államok kormányát a Markforged 3D nyomtatótechnológiáival látják el.

A partnerségben a Carahsoft kényegében közvetítőként és szállítóként fog működni, a gépeket szövetségi ügynökségeknek és viszonteladóknak, partnereinek kínálja.

A Markforged az együttműködéssel növeli tevékenységi körét, és egyben belép a közszférába.

3dnyomtatas_markforgedusakormany.jpg

„Szövetségi ügynökségek évtizedeken keresztül a nagy és bonyolult ellátási láncot használták egy-egy alkatrész, gép beszerzésére, pótlására. A Carahsofttal való együttműködéssel, valamint a 3D nyomtatással elhárulnak ezek az akadályok” – nyilatkozta Brian Houle, a Markforged egyik globális értékesítési vezetője.

A Carahsoft ökoszisztémája gyártókból, pluszértéket hozzáadó viszonteladókból, rendszerintegrátorokból és konzultációs partnerekből épül fel. Az egész a szövetségi ügynökségek IT beszerzéseit hivatott segíteni. A cég különféle vállalatok, köztük az Adobe, az Amazon, az Autodesk, a Dell és a Google megoldásait kínálja a kormányzatnak, amellyel NASA Vállalati Beszerzési Megoldások (NASA SEWP) szerződéses kapcsolatban áll.

SEWP szerződések teszik lehetővé, hogy szövetségi ügynökségek az azzal rendelkezőktől vásároljanak infokommunikációs technológiákat és szolgáltatásokat.

„Várjuk a Markforged-dal és viszonteladó partnereinkkel végzendő közös munkát, hogy kormányügynökségeknek ajánljuk a cég 3D nyomtatóit, és így elkerüljék a külső eladókkal folytatott tranzakciókhoz hagyományosan társuló pluszköltségeket és késést” – jelentette ki a Carahsoft Markforged csapatának menedzsere, Lacey Wean.

A Markforged termékeit Magyarországon a FreeDee Printing Solutions forgalmazza.

Címkék: FreeDee Markforged

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7114821000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása