HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Lagos Garage

ferenck 2016.11.25. 11:30

A General Electric (GE) november 22-én indította el Lagos Garage nevű új fejlett gyártásprogramját a nigériai Lagosban, az afrikai ország legnagyobb városában. A Garage rendeltetése, hogy a fejlett gyártótechnológiák (3D nyomtatás, lézervágás, CNC marás) csomópontjaként segítse a helyi innovációt, vállalkozókat és képzett munkaerőt.

lagos.jpg

A Garage-ban az említett technológiákból tartanak éves tréningprogramokat, mellettük termékfejlesztési, pénzügyi, marketinges és más üzleti ismeretek oktatásával is foglalkoznak. Helyi vállalkozók és innovátorok új generációinak felkészítése a cél.

A GE Garages program a projekt amerikai promótálásával indult 2012 márciusában. Nem sokkal később Európában és a Közép-Keleten, valamint két lagosi workshoppal Nigériában is népszerűsítették. A két workshop annyira sikeresnek bizonyult, hogy állandó helyi létesítmény mellett döntöttek.

Címkék: oktatás Afrika CNC lézervágás additív gyártás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr5411995748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása