HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A Siemens az Egyesült Arab Emírségekben

ferenck 2016.11.04. 08:30

A Siemens megállapodást kötött az Egyesült Arab Emírségek két meghatározó szervezetével, a Mubadala Fejlesztő Vállalattal és az Oktatási Minisztériummal. A partnerségről szóló dokumentumokból kiderül, hogy elsősorban a 3D nyomtatás további promótálására, a technológia üzleti világba és különféle iparágakba integrálására, valamint az oktatásra fektetik a hangsúlyt.

siemensuae.jpg

A 3DP-t az egyik legfontosabb környezetbarát technológiának tartó Siemens különféle cégekkel, köztük a szakterületen komoly áttörésre készülő HP-vel működik együtt. Az Egyesült Arab Emírségek felé történő terjeszkedés cseppet sem meglepő, például Dubai elkötelezettsége és tervei közismertek.

A németországi székhelyű multinacionális nagyvállalat szaktudásával és technikai megoldásaival járul hozzá az emírségek iparához, jövőbeni közös projektjei a Mubdalával erősíthetik mindkét cég világpiaci pozícióit. A minisztériummal való partnerséggel a tudásalapú gazdaság további bővítése, a fenntartható fejlődés érvényesítése, magasan kvalifikált fiatal szakemberek képzése a cél.

Címkék: oktatás jövő Dubai Siemens Egyesült Arab Emírségek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7711927245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása