HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3DP laboratóriumok 19 országban

ferenck 2016.08.03. 11:30

A 3D nyomtatókra írt első operációs rendszer, a 3DPrinterOS 19 ország felsőoktatási intézményeiben elérhető „minden egyben” egyetemi programot (University Infinity Program) indított a 3DP-termékeket forgalmazó PrintLabbal közösen.

labor1.jpg

A többek között a Ford és a Cisco által adaptált felhőszámítás-alapú oprendszer megváltoztathatja az üzleti világ és az oktatás 3DP használatát. 3D tervezőszoftverről közvetlenül nyomtathatók vele tárgyak, a folyamat több részét automatizálja.

labor0.jpg

A rendszer mögött álló cég speciális oktatószoftvere mellé az iskolák komplett 3DP laboratóriumot is vásárolnak printerekkel, szkennerekkel, tantervekkel, programokkal, nyomtatóanyagokkal és természetesen szakoktatással is.

labor.jpg

A „minden egyben” oktatási csomag világszintű elterjesztését az oktatásbarát 3DP termékeket és berendezéseket forgalmazó, komoly nemzetközi viszonteladói hálózattal rendelkező PrintLab tette lehetővé.

Címkék: oktatás szoftver

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr798930298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása