HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A 21. század nyakkendői

ferenck 2016.04.25. 11:30

A massachusettsi 3DTie nem árul zsákbamacskát, helyette moduláris, személyre szabható nyomtatott műanyag-nyakkendőket kínál ügyfeleinek. Sok printelt ruhával és kiegészítővel ellentétben ezek az egyedi nyakravalók valóban hordhatók, állítólag kényelmesek is. Kifejezőek is – úgy alakíthatók, hogy megmutassák viselőjük személyiségét, legalábbis valamit belőle.

nyakkendo1.jpg

A férfiöltönyök ugyan változatosak, de legalább annyira sablonosok is. Nyakkendőknél nagyobb a választási lehetőség: vastag vagy vékony, selyem vagy tweed, bármilyen szín stb.

nyakkendo2.jpg

Boris Rabinovich szoftvermérnök két éve kezdett nyakkendőket tervezni, de a szabványos gyártással cseppet sem volt elégedett, és úgy érezte, hogy terveihez más eljárás, 3D nyomtatás kell. A PTC Creo 3D CAD-programmal dolgozta ki aprólékos, száznál több pici csempéből összeálló darabjait.

nyakkendo.jpeg

A printeléshez Ultimaker 3D nyomtatót használt, a gép mindegyik nyakkendőt hat könnyen összeilleszthető darabban nyomtatta ki. Nem gyűrődnek, összehajtogathatók, kényelmesen igazíthatók a nyakhoz.

nyakkendo0.jpeg

Rabinovich az elején azt hitte melléfogott, és terméke eladhatatlan lesz. Aztán addig tökéletesítette, hogy webshopot is nyitott, munkáját divatbemutatók és 3DP rendezvények közönsége is megcsodálhatta.

Címkék: szoftver divat nyakkendő CAD

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr588658826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása