HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Újabb 3D nyomtatópályázatot hirdetett a NASA

ferenck 2016.04.21. 08:30

A NASA és az Amerikai Gépészmérnök Szövetség (ASME) „Gondolkodj a kereten kívül” tervezőpályázatot hirdetett általános és középiskolás diákoknak. A Nemzetközi Űrállomás Made in Space 3D printerére kell nyomtatható terveket készíteniük. Egy kikötéssel: olyan tárgyakat kell kitalálniuk, amelyeket az Űrállomás mikrogravitációjában tartózkodó asztronauták használnának.

nasachallenge.jpg

Az augusztus 1-én záruló verseny résztvevői két korkategóriában (Junior, Tinédzser) mérettetnek meg. A fődíj ugyanaz: a nyertesek Las Vegasban meglátogatják a Bigelow Aerospace-t. Ez a cég gyártotta a bővíthető űrbéli lakótér BEAM-et.

A négy további döntős jutalma egy-egy felfújható Helmplanet sátor, tíz elődöntős pedig 50 dolláros Shapeways utalványt kap.

Címkék: űrkutatás pályázat világűr űrhajózás NASA Shapeways

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1008647526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása