HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Vyomesh „VJ” Joshi a 3D Systems új elnök-ügyvezető igazgatója

ferenck 2016.04.06. 08:30

A 3D nyomtatás egyik vezető vállalata a 3D Systems új elnök-ügyvezető igazgatója az 1980-tól 2012-ig a Hewlett-Packard alelnök Vyomesh „VJ” Joshi. A HP-nál eltöltött több mint három évtized alatt közelről látta a 2D nyomtatás, szkenner- és digitális kameratechnológiák fejlődését. Tevékenységével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egykori cége a távozását megelőző 11 év alatt megduplázta bevételeit.

Most 2D-ről 3D-re vált, és kinevezésével véget ér a technológia csúcscégeinél leghosszabb ideig tartó átmeneti állapot. A dél-karolinai vállalatot 12 éven keresztül irányító Avi Reichental 2015. október 28-i leköszönése óta a korábbi és újfent alelnök, Andy Johnson töltötte be ideiglenesen a pozíciót.

joshi.jpg

Reichental távozásának hírére a 3D Systems részvényei rögtön 7 százalékot estek. Felhagytak egyes technológiákkal, új termékeket, például egy fémprintert kezdtek el fejleszteni, helyettük. Coloradóban Egészségügyi Technológiai Központot nyitottak, és a fogyasztói vonalról az ipari szegmens felé mozdultak (vissza).

Az utóbbi évek felemásra sikeredtek. 2013 végén voltak a csúcson, részvényeik 97,25 dollárt értek. A rákövetkező két és fél év felvásárlásai vegyesen alakultak: egy-kettő nagyon bejött, másokkal viszont félrenyúltak. Mini válság körvonalazódott, írtak is róla a techoldalak.

Bíznak benne, hogy Joshi vezetése alatt a 3D Systems visszanyeri és továbberősíti pár évvel ezelőtti pozícióit. Fenntartható növekedésben és profitban, innovatív új termékekben gondolkoznak.

Címkék: üzlet fémnyomtatás 3D Systems

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr508568734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása