HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Csomagot szállított egy nyomtatott drón

ferenck 2016.03.30. 11:30

3D nyomtatással olcsóbb drónokat építeni, mint hagyományos technológiákkal. A Nevadában működő ausztrál Flirtey startup is ezt teszi, és egyik tesztszállítást a másik után végezte Ausztráliában és Új-Zélandon, most pedig az amerikai piacot vették célba.

flirtey_1.jpg

Drónjuk júliusban Virginia egyik gyéren lakott mezőgazdasági területére szállított gyógyszereket, abszolválva az első amerikai drónos csomagszállítást. Március 10-én viszont már városi környezetbe, a nevadai Hawthorne egy üres lakóépületébe vitt csomagot, betartva az összes szigorú előírást. Feladatát hibátlanul hajtotta végre, a navigációban beépített GPS és számítógép segítette. Nagyjából 15 kilométeres utat tett meg.

flirtey0.jpg

A sürgősségi csomagot (vízpalack, néhány alapvető élelmiszer, elsősegély-készlet) a levegőből eresztette alá. A cég felkészült, hogy esetleg tartalékpilótának vagy másnak be kell avatkoznia, de semmiféle külső segítségre nem volt szükség. A tesztben a Nevada Egyetem, a Nevadai Autonóm Rendszerek Intézete és a NASA is közreműködött.

A Flirtey így elmondhatja, hogy drónja megelőzte az Amazon Prime Airjét.

Címkék: szállítás Amazon drónok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr558543708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása