HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Világpremier: együttműködés élőben egy új 3D tervezőplatformon

ferenck 2016.01.20. 11:30

A MyMiniFactory szuper-innovatív műhely legújabb projektje, a WeDesign.Live a világ első élő együttműködés-alapú 3D designplatformja komoly hatással lehet a 3D technológiák további fejlődésére.

A felhőszámítás-alapú platform létrehozását a nyílt forrású megoldások fejlődése tette lehetővé. Lényege, hogy tervezők egyedül,barátokkal vagy másokkal szerte a nagyvilágból közösen élőben dolgozhatnak ki 3D modelleket. De ha akarják, csak néznek másokat az alkotói folyamat közben. A modellek értelemszerűen nyomtathatók is.

live.jpg

Az eddigi közös online 3D modellezés erősen korlátozott volt. A tervező elkészítette a modellt, lementette, elküldte egy másik tervezőnek. A másiknak ugyanazon szoftver ugyanazon változatával kellett dolgoznia rajta. Aztán visszaküldte. Ha nem tetszett az eredmény, napokig „szórakozhattak” az egésszel.

live1.jpg

A felhasználóbarát WeDesign.Live (a szoftver természetesen ingyenes) a már Drive névre hallgató Google Docshoz hasonló holisztikus elvek szerint működik: a szoftver- és fájl-kompatibilitás nem probléma, a tervhez azonnal hozzátehetjük a magunkét, rögtön ott a visszajelzés, minden a felhőn keresztül működik.

Címkék: 3D modellezés MyMiniFactory

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr448286558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása