HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A cápák csendje

ferenck 2016.01.04. 11:30

Riasztó kutatási eredmények alapján az engedélyezettel együtt évente 70 millió cápát ölnek le. A 70 millió zöme illegális orvhalászok tevékenységének tudható be. Egyes fajok nincsenek messze a kipusztulástól.

Az izraeli MASSIVit 3DP cég összeállt a „Cápák csendje” kampánnyal, és kétméteres behemót cápát printelt, amely az aktivisták megmozdulásainak elmaradhatatlan kelléke, figyelemfelhívó eszköze lesz. A nyomtatáshoz saját nagyon gyors „1800” ipari gépet használták.

capa_1.jpg

Vízalatti megmozdulás-sorozatot terveznek. A kampányban profi búvárok, állatbarátok, környezetvédő aktivisták, művészek stb. vesznek részt rajtuk.

capa1.jpg

Az első tiltakozó akcióra december 18-án az izraeli Eilatban került sor, 87 búvárral. A másodikat júniusra tervezik Dél-Afrikában, míg a végső, a legnagyobb, a D-merülésen (a második világháborús partraszállásra, a D-Day-re „rímelő” D-Dive-on) 500 búvár közreműködik október 23-án a Földközi tengeren.

capa0.jpg

A kampánnyal el akarják érni, hogy csendes, de hatékony üzenettel hívják fel a világ figyelmét a cápairtásra.

Címkék: környezetvédelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr468233792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása