HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új RepRap

ferenck 2015.12.08. 11:30

A nyílt forrású technológiák szépsége, hogy napról napra változnak, megújulnak, tökéletesednek. Az egyik legjobb példa a 3D nyomtatás új lehetőségeivel folyamatosan kísérletező German RepRap. X400 printerük a textilipartól a vegyiparig különféle területeken népszerű. Népszerűségét gyorsaságának, pontosságának és a kényelmes használatnak köszönheti.

A cég azonban nem volt elégedett a géppel, és elkészítette vadonatúj változatát, a valóban minőségjavulás x400 Pro V3-at.

reprap_1.jpg

Változást jelent az immáron szabványelem két DD3 extrúder, amelyek sokkal több, közöttük egészen különleges (Carbon 20, puha TPU) nyomtatószálak, és szintén több fúvóka használatát is lehetővé teszik. 290 fokra melegíthető fel, ami ugyancsak komoly előrelépés. Az Y tengely stabilitásproblémáját szintén sikerült megoldani.

Jó hír x400 tulajdonosoknak, hogy a DD3 technológiához nem kell nyomtatót cserélni, mert a megoldás az ő gépeikre is alkalmazható.

Címkék: nyílt forráskód nyomtatók RepRap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr258147196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása