HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Decemberben mutatja be fémnyomtatóját a Toshiba

ferenck 2015.11.26. 11:30

Hamarosan – a december 2. és 4. közötti Monozukuri Matching Japan 2015 rendezvényen – bemutatja 3D fémnyomtatóját az elsősorban háztartási elektronikai készülékeiről ismert Toshiba. Egyelőre annyit lehet tudni róla, hogy fejlesztik, és 2017-nél előbb nem kerül kereskedelmi forgalomba. Ipari printer lesz, és a fémnyomtatásban legelterjedtebb technikával, lézeres fémlerakással fog működni. Előzetes információk szerint tízszer gyorsabb lesz a többi fémprinternél.

toshiba.jpg

A Japán Gazdasági, Kereskedelmi Minisztérium által szponzorált fejlesztési program („Következőgenerációs ipari 3D nyomtatók és ultraprecíziós 3D formázórendszerek technológiai fejlesztése”) keretében fejlesztett gép a Toshiba-család két részlegének, a Toshiba Corporation-nek és a Toshiba Machine Co-nak közös terméke.

A sebességet speciális fúvókával éri el. Míg a többi poralapú printer az anyagok szelektív összeolvasztása előtt viszonylag nagy felületre helyezi el a fémport, ez a fúvóka képes kis területen is precízen dolgozni, amivel jelentősen csökkenti a munkaidőt, nagyobb szerkezeteket olcsóbban nyomtat.

Címkék: Japán fémnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr118111030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása