HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A jövő hangszerei?

ferenck 2015.11.09. 08:30

Az elsősorban építészettel foglalkozó floridai Monad Stúdió 2002-es alapítása óta térérzékelés és ritmikus effektusok kapcsolatát vizsgálja, technológia és design szintézisében fogant szerteágazó projektjeiben (épületek, táj- és várostervezés, installációk, ipari termékek stb.) is főként arra reflektál. Munkáikban a hang értelemszerűen központi szerepet játszik. A generatív tervezési módszer miatt alkotásaik futurista hangulatúak, több a világűrt idézi. Az újabbak elképzelhetetlenek additív gyártótechnológiák nélkül.

monad.jpg

Legújabb projektjük, a MULTI őt hangszerből álló nyomtatott gyűjtemény. A kivitelezésben a zenész Scott F. Hall is részt vett. Mindegyik különleges formájú egyedi darab: kéthúros piezoelektromos hegedű, egyhúros basszusgitár, egyhúros monocselló, didgeridoo és egy különleges duda. Az öt hangszerhez színpadi háttérként és tartóként funkcionáló szonikus falat is készítettek.

monad1.jpg

Az organikus designt a stúdió környezete, a különleges floridai növényvilág ihlette meg.

monad2.jpgmonad3.jpgmonad4.jpgmonad5.jpg

Címkék: zene hangszer építészet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr348059654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása