HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott utazóborotva

ferenck 2015.09.28. 14:30

A beszédes nevű londoni Ockham Razor (Ockham Borotva) stílszerűen modern és minimál borotvát készített, amelyhez Kickstarter-kampányt követően most az Indiegogón rendelhető meg (ahol közel 25 ezer fontot gyűjtöttek össze).

A névválasztás egy híres filozófiai elvre, Ockham borotvájára utal. A tétel kimondja, hogy az adott jelenséget jól leíró két magyarázat közül az egyszerűbbet érdemes választani. Első megfogalmazója William Ockham, a 14. században élt angol filozófus, ferences szerzetes szerint „borotvával hasítsuk ketté a szükségtelen hipotéziseket!”

borotva3.jpg

Az új borotva tervezői ugyanerre az egyszerűségre, szép és ergonomikus darabra törekedtek. A cégalapító Rob Halifax szerint nyugodt és esztétikus helyen, a tömegmarketing őrületétől távol, ronda műanyagok nélkül kell borotválkozni.

borotva.jpg

A Gillette Mach pengével „kompatibilis” ultrakönnyű borotvát e koncepció jegyében tervezte, majd nyomtatta PLA-ből. Az ezüstös eredeti változat 35, a fekete utazóverzió 15 font. Hamarosan még egyedibb és női modellek is várhatók.

borotva2.jpg

Címkék: borotva Kickstarter PLA Indiegogo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr697844870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása