HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Harmincezer éves Vénusz

ferenck 2015.09.18. 11:30

A Belga Királyi Szépművészeti Múzeum és a Louvre 2050 – A jövő rövid története című közös kiállítása hetvennél több alkotó munkáit mutatja be, amelyekben olyan témákat vizsgálnak, mint például a mértéktelen fogyasztás, világméretű konfliktusok, természetes erőforrások lassú kimerülése, társadalmi és gazdasági egyenlőtlenségek.

venus.jpg

A kiállítás közönsége megtekintheti az ausztriai Galgenberben 1988-ban feltárt 30 ezer éves lelet, egy paleolitkori faragott nőszobor nyomtatott másolatát is. A mindössze tízgrammos és hét centis, valószínűleg kultikus, áldozati rendeltetésű Galgenbergi Vénusz néven elhíresült alkotást több darabban találták meg.

A szobrocska pontos rekonstruálását a helyi 3DP szolgáltató Trideus végezte el. Fuel3D SCANIFY kéziszkennert használtak hozzá, a nyomatot gipszpor-alapú printeren, homokkőből készítették el.


Címkék: régészet művészet 3D szkennelés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr847795196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása