HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hamarosan bemutatják a világ legnagyobb deltaprinterét

ferenck 2015.09.08. 08:30

Az utóbbi néhány évben több mamutméretű nyomtatóról számolt be a média. Közös vonásuk, hogy mindegyiket építészeti célokra hasznosítják. A legújabb és talán a legígéretesebb a WASP (World’s Advanced Saving Project) a szeptember 18. és 20. közötti Massa Lombarda rendezvényen bemutatásra kerülő gépe.

A WASP tervei között szerepel a harmadik világ lakásproblémájának 3D nyomtatással történő megoldása. Eddig azonban inkább csak elképzeléseket hallottunk tőlük, megvalósulásuk várat magára. Az agyag és homok keverékével dolgozó legújabb BigDelta viszont konkrétum, a világ legnagyobb, 12 méter magas deltatípusú 3D printere (a WASP mostani BigDeltája 6 méter.)

wasp_1.jpg

Terveik az úgynevezett „maker gazdaságon” alapulnak: ebben a modellben a megosztott megoldásokkal dolgozó felhasználó mindent (terméket, házat, az összes szükségletet) el tud készíteni, napi szinten alkalmazza a 3DP technológiát.

A rendezvényen a BigDeltát nemcsak bemutatják, hanem szerepelni is fog a „Shamballa” nevű színházi produkcióban. Egyelőre ennyit lehet tudni róla.

Címkék: épületnyomtatás Delta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr687766678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása