HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Palacsintanyomtató

ferenck 2015.07.21. 11:30

Egy kínai fiatalember, Wu Yili jól fizetett IBM-es munkáját is otthagyta azért, hogy beteljesítse vágyát, és egykori egyetemi társával, Shikan Yuevel palacsintanyomtatót fejlesztett.

Printereik az ország egyik élelmiszerláncában („Jószerencse Élelem”) tekinthetők meg, illetve bérelhetők. Két változat létezik: a desktop méretű otthoni és a sokkal nagyobb üzleti kiadás.

palacsinta_1.jpg

A gépnek a jelzésértékű Peter Pancake nevet adták, amely egyrészt a palacsintára (pancake), másrészt Pán Péterre, J. M. Barrie skót regény- és drámaíró műveinek visszatérő szereplőjére utal, egy csintalan fiúra, aki tud repülni, soha nem nő fel, örök gyermekkorát pedig Sohaország szigetén, az Elveszett Fiúk vezetőjeként tölti.

A printer nagyon hasonlít a desktop gépekre, egy lényeges különbséggel: extruder helyett a palacsintatésztát serpenyőre pumpáló tárolóféle van rajta.

palacsinta2.jpgpalacsinta3.jpg

Címkék: palacsinta Kína

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr267642406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása