HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Három óra alatt építettek kétszintes villát Kínában

ferenck 2015.07.20. 14:30

Július 14-én különleges villát építettek a kínai Weihaiban. A ZhuoDa csoport előre gyártott és a helyszínre szállított 3D modulokból mindössze három alatt rakta össze a teljesen berendezett házat.

Három nappal később, 17-én Xi’anban egy másik moduláris épületet húztak fel.

A két ház 90 százalékát, beleértve a belső dekorációt, bútorokat, vízvezeték-rendszert, világítást stb. gyárban készítették el, nagyjából úgy, ahogy például a telefonokat vagy a cipőket. A modulokat már berendezve szállították a helyszínre.

Nem árulták el, hogy milyen anyaggal dolgoztak. Csak annyit közöltek róla, hogy saját fejlesztésű, környezetbarát, ipari és mezőgazdasági hulladékból készült. Tűz- és áradásbiztos, 9-es erősségig minden földrengésnek ellenáll. De az anyag nemcsak masszív, hanem márvány, jáde, fa, gránit és más elemekkel is díszíthető. És ha a tulajdonos úgy óhajtja, aromaterápiás céllal speciális kínai füveket is bele lehet dolgozni.

villa.jpgvilla2.jpgvilla4.jpgvilla5.jpg

Címkék: épületnyomtatás modularitás Kína

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr467640370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása