HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Zebrák a felhasználóbarát nyomtatásért

ferenck 2015.07.14. 08:30

FDM printerek felhasználói számára a nyomtatotófelület ideális mértékű tapadása az egyik legfőbb probléma. Az elmúlt pár évben többféle megoldást (felforrósított nyomtatókamrák, csináld magad barkácsolás, hajspray, kék ragasztószalag stb.) találtak ki rá, de egyik sem bizonyult üdvözítőnek.

A floridai Wayne Huthmaker cége, a PRINTinZ régóta kísérletezik valamilyen „csodatermékkel.” Rugalmas nyomtatófelületeik és nyomataik általában pozitív szakmai visszajelzéseket kapnak, ragasztó és más tapadó megoldások helyett speciális lappal dolgoznak, amely lehetővé teszi, hogy a tárgyak összeálljanak nyomtatás közben, de könnyen le is lehessen szedni őket utána. Lényege, hogy tart is, rugalmas is. A nyomatok rátapadnak a lapra, de eltávolítani is könnyű őket róla.

adhesion.jpg

Évek óta dolgoznak ezzel a nyomtatófelülettel, az utóbbi hónapokban újítottak is rajta. Egyik oldala fehér, a másik fekete (innen ered a Zebra Plate név), ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyen kiszúrja a nyomtatási hibákat, problémákat, plusz maximális kontrasztot biztosít a mindig kritikus első nyomtatási rétegnél. Ráadásul gazdaságos is, mert egy lap többszáz nyomtatásra elég.

A Zebra Plate különféle méretekben vásárolható meg, 18 dollár a kezdőár.

h

Címkék: nyomtatási hibák nyomtatótechnológiák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr327623992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása