HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D divatbemutató egy kínai egyetemen

ferenck 2015.05.26. 08:30

Speciális divatbemutatót rendeztek az egyik legjobb kínai felsőoktatási intézmény, a Nanjing Művészeti Egyetem mintegy 2100 designt tanuló diákjának munkáiból. A „Felderíteni a titkot” című show-n kizárólag 3D nyomtatással készült ruhákat és kiegészítőket mutattak be.

A show-ra 42 diák 150 printelt darabját válogatták be, nagyon változatos, köztük futurisztikus vagy kifejezetten bizarr alkotásokat is: egész ruhákat, vállpántokat, kalapféléket stb. stb. Egyesek történelmi témákat és sztorikat dolgoztak fel, például egyiptomi vagy a kínai opera motívumait szőttek műveikbe, vagy a „szerv nélküli test” – még inkább a test környezetfüggő „kiterjesztése – témájával játszadoztak el gázmaszk, páncél és egyéb védőöltözék formájában.

Több darabot nem túl praktikus hordani, de a bemutató nem is erről, hanem a 3D nyomtatás divaton belüli lehetőségeiről szólt. Mire tömegek fogják viselni őket, addigra úgyis megtalálják az ideális anyagot hozzájuk.

nanjing1.jpgnanjing2.jpgnanjing3.jpgnanjing4.jpgnanjing5.jpgnanjing6.jpg

Címkék: divat Kína

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr587490604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása