HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtasson palacsintát!

ferenck 2015.03.11. 11:30

Az Oslóban élő amerikai Miguel Valenzuela évek óta dolgozik a PalacsintaBot kivitelezésén. Legoval kezdte 2010-ben, azóta sokat változtatott az eredeti ötleten, a jelenlegi verzióra nemrég indított Kickstarter-kampányt, és máris 20 ezerrel túlteljesítette az 50 ezer dolláros célt.

pcakebot1.jpg

A PalacsintaBot nem teljesen 3D printer, nem is úgy reklámozzák, de mégis nagyon hasonló szerkezet, ráadásul különleges formák, például Eiffel-torony és hasonlók nyomtathatók vele. A Mac-kel és PC-kkel kompatibilis gép szoftvere lehetővé teszi, hogy ne csak a hozzá tartozó SD-kártya mintapéldáit együk meg, hanem magunk is tervezhetünk mintákat, amelyeket feltöltünk a kártyára, majd a kártyát betesszük a Bot olvasójába. A gép sűrített levegő és vákuum keverékével dolgozik, a tészta maximális mérete 43x21 centiméter.

pcakebot2.jpg

A tésztaválasztásra különösen oda kell figyelni, mert például a csokoládéval és málnával ízesített beragad a készülékbe. Valenzuela egyszerűbb recepteket javasol. Ráadásul a gép automatikusan meg sem fordítja a palacsintát, úgyhogy ezen is van még mit finomítani.

pcakebot3.jpg

A tervező júliusra ígéri a késztermék első szállítását. PalacsintaBot 179 dollárba fog kerülni.

Címkék: Kickstarter ételnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr747257961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása