HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Mesebeli szám: hét gép nyomtat egy műhelyben

ferenck 2015.03.11. 08:30

A harmadikgenerációs Cube-ok érkezésével immár összesen hét gépen teljesíti bérnyomtatási megrendeléseit a FreeDee.

Januárban költözött új, nagyobb irodába a cég, de a megszaporodott gépek elrendezése és a szkenneléseknek is hely kijelölése 40 négyzetméteren sem volt sétagalopp. Jelenleg hatféle gépen végeznek 3D nyomtatásokat: MakerBot 2, 2X, Z18, Cube, CubePro és Objet Eden 250 típusokon.

freedee1.jpg

Ezek közül az Objet és a MakerBot 2 típusú gépek vannak leghosszabb ideje használatban. Utóbbiak már két éve töretlenül húzzák az igát és felelnek a legtöbb elkészült tárgyért. Két év töretlen működés pedig elég nagy szó egy ilyen gyorsan fejlődő és egyben kísérleti technológia területén. Egyikük nemrég részesült egy kis tuningolásban és kísérleti jelleggel immár rugalmas filament nyomtatására is használják, amivel akár cipők, szilikon hatású órapántok is készülhetnek majd. Annyira megbízik a csapat a „jó öreg” MakerBot 2-esekben, hogy ez jelenleg az egyik fő termékük is, ami a többi nyomtatóval egyetemben raktárról azonnal rendelhető.

freedee2.jpg

Mindazonáltal a csapat szerint a többi nyomtató is jól szuperál, mindnek megvan a maga előnye, és hét üzembe állított géppel vélhetően jelenleg az egyik legnagyobb magyarországi 3D gyárnak mondhatja magát a cég.

freedee3.jpgfreedee4.jpg

Címkék: szolgáltatások MakerBot Cube FreeDee

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr527257721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása