HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A Photoshop támogatja a közvetlen 3D nyomtatást

ferenck 2014.11.10. 11:30

Jó hír az Adobe Photoshoppal 3D modelleket készítők számára, hogy Photoshop CC (Creative Cloud) munkáik immáron valódi tárgyakká alakíthatók. A tárgykészítés az i.materialize 3D nyomtatószolgáltatatásán keresztül valósul meg.

Első lépésben a Photoshop honlapjáról le kell tölteni az i.materialize 3D printer profilját, gépünkre telepítjük, majd a „3D” opcióra, a „3D Print Settings”-re és az „i.materialize”-ra kattintások után a nyomtatóanyagot (réz, ezüst, kerámia stb.) és a színt is kiválaszthatjuk.

photoshop.jpg

A modell hibáit a Photoshop automatikusan kijavítja, gondoskodik róla, hogy nyomtatásra alkalmas legyen. Közben az árat is megnézhetjük, ha az „Estimate price” opcióra klikkelünk.

Miután eldöntöttünk mindent, .stl formátumban lementjük a fájlt, és feltöltjük a modellt, majd fizetünk és már csak a nyomtatott tárgy házhozszállítására kell várnunk.

Címkék: szoftver szolgáltatások iMaterialize

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr616882195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tamascsaki.hu 2014.11.10. 18:28:29

Saját 3D nyomtatóhoz nem lehet csatlakoztatni?
süti beállítások módosítása