HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott kerekesszék egy csivavakölyöknek

ferenck 2014.08.13. 11:30

TurboRoo, egy indianapolisi csivavakölyök születési rendellenességgel, mellső lábak nélkül jött világra. Megmentésére ma már a Föld minden pontjáról érkeznek adományok. Négyhetesen vitték el egy helyi állatorvosi klinikára, ahol játékokból kerekeket barkácsoltak neki, ám azzal is tisztában voltak, hogy többre lesz szüksége. A YouCaring.com-on pénzgyűjtő kampányba kezdtek, hogy méretre szabott kerekesszéket készíthessenek neki.

Mark Deadrick, a san diegói 3dyn 3D designcég elnöke tudomást szerzett róla, és eldöntötte: segíteni fog a kutyuson.

chihuahua-3d-printed-wheelchair-6.png

Pici kerekeskocsit tervezett TurboRoo-nak, amelyet MakerBot printeren nyomtatott ki, majd gördeszkára szerelte, és elküldte a csivava gazdájának. Három változat készült el – mivel a második túl kicsi, TurboRoo az elsőt használja. A harmadik úton van Indianapolis felé. A kutyus kezdi megszokni, egyre gyorsabban mozog vele, egészségesebbnek tűnik, és közben némi pluszsúlyt is felszedett. Hathónapos korában új „székre” lesz szüksége, és már össze is gyűlt rá az anyagi fedezet. A további pénzadományokat hasonló gondokkal küszködő kutyákra tervezik elkölteni.

Címkék: állatok orvosi crowdfunding

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr316598837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása