HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Minden egyben 3D nyomtatószoftver

ferenck 2014.07.28. 08:30

A Simplify3D szoftver neve mindent elmond: célja a 3D nyomtatás leegyszerűsítése, „mindent egyben” megvalósítani. Lehetővé teszi különféle fájlformátumok importálását, a modell átírását, a kód kijavítását és természetesen magát a printelést is. Nagyon gyors „szeletelő” algoritmusaival a legkomplexebb modelleken is hatékonyan lehet dolgozni. Az előnézet funkció rétegről rétegre mutatja a modell nyomtatását, ami azért ideális, mert a tényleges printelés megkezdése előtt kijavíthatjuk a hibákat, illetve elvégezhetjük az utolsó simításokat.

simplify.jpg

Kettős extrúdert és többmodelles nyomtatást is támogat. Utóbbi opció azt jelenti, hogy egyszerre több modellt helyezhetünk a nyomtatóterületre, és mindegyiknek külön-külön beállíthatjuk a printelési paramétereit. A felhasználó teljes mértékben kontrollálja, hogy mikor milyen anyagra van szüksége. Így pedig csökken a nyomtatási idő, és kevesebb nyomtatóanyagot használunk fel. A modellen belüli paraméterek szintén módosíthatók; a tömörség megváltoztatásával tetszés szerint erősíthetünk meg részeket. A szoftverrel a rétegek szintjét, a nyomtatási hőmérsékletet és sebességet is variálhatjuk.

Címkék: szoftver

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr996495425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása