HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatás roadshow az Egyesült Államokban

ferenck 2014.07.16. 08:30

A 3D nyomtatásban és az infokommunikációs szektorban működő több nagyvállalat, a Stratasys, az Autodesk, a HP, a Nvidia, a Jayco és a FARO érdekes kezdeményezést szponzorál: a nyugati és a keleti part közötti roadshow keretében kisebb kamionszerű rekreációs rendeltetésű jármű, a 3DRV igyekszik népszerűsíteni a 3D nyomtatást. A túra célja, hogy az Egyesült Államokban minél többen megismerjék a technológiát, hogy hogyan alakítja át a terméktervezést és a gyártást, milyen üzleti lehetőségek rejlenek benne, és összességében miként változtatja meg a társadalmat. Az érdeklődők láthatják, kipróbálhatják a Stratasys printereit.

3drv.jpg

A nyolchónapos roadshow május végén, San Franciscóban kezdődött, a 3DRV összesen száz helyen áll meg, közben vállalatokat is meglátogatnak, június 30-án például a Stratasys minneapolisi székházában jártak.

„Hiszünk abban, hogy a 3D nyomtatás forradalmasítja a terméktervezés és gyártás világát, kis-, közép- és nagyvállalatoknak és mindenféle gyártónak új üzleti lehetőségeket teremt. Ugyanúgy, mint az 1990-es években az internet, majd az elmúlt évtizedben az okostelefonok, az additív technológia is széles körben el fog terjedni” – nyilatkozta Gilad Gans, a Stratasys észak-amerikai elnöke.

A túra a 3DRV honlapján, a Stratasys Facebook- és Twitter-oldalán és több blogon is követhető.

Címkék: oktatás Stratasys Autodesk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr936476249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása