HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatófegyver a következő Call of Duty-ban

ferenck 2014.05.29. 11:30

Novemberben jelenik meg a rendkívül sikeres számítógépes játék, a lövöldözős Call of Duty (CoD) következő része, a 2054-ben játszódó Advanced Warfare.

callofduty2.jpg

Egyik érdekessége, hogy szerepet kap benne a 3D nyomtatás is. Ráadásul nem úgy, mint gondolnánk. Egyelőre nincs hír arról, hogy játékfegyvert, karaktereket printelhetnénk ki. A kiadó Activision sokkal érdekesebbet talált ki: nyomtatott fegyver helyett nyomtatófegyverrel vívják a jövő háborúját. Az automata szerkezetek ugyanis magát a lövedéket nyomtatják a gép belsejében. Persze 2054 fegyvereit is printelhetik, ami azonban távolról sem akkora nóvum, mint a nyomtatófegyver.

callofduty.jpg

A golyók valamilyen folyékony anyagból állnak majd. Gyártásukhoz valószínűleg a DLP (digital light processing, digitális fényfeldolgozás) technológia egyik akkori változatát alkalmazzák.

Címkék: jövő játék sci-fi fegyver

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr256224024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása