HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtató egy Disney rajzfilmben

ferenck 2014.05.26. 08:30

A Disney Animation megfilmesíti a Marvel Comics Big Hero 6 képregényét. Az eredeti 1998-ban jelent meg, amelyet 2008-ban 6 részes minisorozat követett. Az animációs mozi világpremierje november 7-én lesz, az első trailert viszont már a múlt héten közkinccsé tették.

bighero1.jpg

Az akciójelenetekben bővelkedő film a közeljövő neonfényes alternatív világában, San Fransokyóban játszódik. A történet nagy részét a képregényben Hiro Takachiboként megismert 13 éves csodagyerek, Hiro Hamada meséli el. Hamada Baymax nevű robottestőrt fabrikál magának, a testőrt különleges harci öltözékkel vértezi fel. Elkészítéséhez tabletet, Maya-típusú szoftvert és egy 3D nyomtatót használ.

bighero3.jpg

A film egyik tanulsága, hogy a 3D printing annyira fontos tényező kezd lenni, hogy a közeljövőt Hollywoodban sem tudják nélküle elképzelni. A hétköznapokban ugyanolyan szerepet fog betölteni, mint ma a számítógépek vagy holnap a robotok.

Címkék: film sci-fi animáció Disney

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr646208310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargatom 2014.05.26. 20:32:00

Ebben mondjuk nem 3D nyomtatás van, hanem egyéb régóta használt módszerek...
süti beállítások módosítása