HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatás a repülőgép-gyártásban

ferenck 2014.03.19. 11:30

A 3D nyomtatás megváltoztathatja repülőgép-alkatrészek gyártását: olcsóbb, hagyományos módszerekkel összehasonlítva, akár 55 százalékkal könnyebb alkatrészek készíthetők, a munkafolyamat rugalmasabb és kevesebb környezetszennyezéssel jár. Az Airbus szerint a technológia főként könnyebb darabok és a prototípusok létrehozásánál ideális.

airbus1.jpgairbus2.jpg

A Boeing nagy vetélytársa egyedi részek egy munkafolyamatban kivitelezett printelése mellett nagyobb szerkezetek 3D nyomtatással történő gyártását vizsgálja. A kutatás részeként a francia cég együttműködési szerződést írt alá a kínai Északnyugati Egyetemmel (NPU). Az NPU titánötvözetből lézeres módszerrel készít mintadarabokat, amelyeket az Airbus specifikációi alapján fognak gyártani.

Címkék: repülő titán lézer Kína

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr945868282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása