HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

35 ezer dolláros Vasember jelmez

ferenck 2013.12.31. 11:30

A 30-40 főt alkalmazó senzseni Vasember Gyár (Iron Man Factory) crowdfunding projekt keretében igyekszik elkészíteni és tömegesen gyártani a szuperhős Vasember jelmezét. Egyelőre úgy tűnik, hogy a jogokat birtokló Marvel Comics, a képregény kiadója nem akar rábólintani a tervre.

A szénszálakkal megerősített polimerből készülő, érzékelőkkel és „intelligens” LED világítórendszerrel felvértezett jelmez nem lesz több 3 kilónál. 170 és 188 centi közötti személyekre méretezik, a teljes prototípus (Iron Man Mark III) 3D nyomtatással készült.

ironman.jpg

A nagyszériás gyártáshoz legalább 5 ezer előrendelést szeretnének. Akik kivárják a hat-nyolc hónapot (nagyjából annyi ideig tart a munka), 1999 dollárért jutnak hozzá a fröccsöntött változathoz. A teljes egészében 3D printelt jelmez ára viszont masszívabb: 35 ezer dollár. Igaz, három-négy hónap alatt kész lesz. Ha esetleg drágállanánk, kompromisszumos megoldást is választhatunk: a nyomtatott páncél ára potom 1800 dollár.

Rossz hír, hogy a Marvel Comics az egész projektet meghiúsíthatja.

Címkék: film jogvédelem Ázsia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr195698779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása