HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Tizenkét cipő tizenkét kedvesnek

ferenck 2013.12.17. 08:30

Sebastian Errazuriz, chilei művész nem mindennapi módon, Replicator 2X-el nyomtatott lábbelikkel emlékezett meg egykori szerelmeiről. A Melissa cipőmárkával együttműködve készített „Tizenkét cipő tizenkét kedvesnek” szoborszerű kollekció gyönyörű darabjait korábbi kapcsolatai ihlették. Az exek felemás fogadtatásban részesítették, egyikük például azt mondta, hogy lelövi, ha elárulja az igazi nevét. Egy másik viszont ledöbbent, hogy ekkora hatást gyakorolt az alkotóra.

Az eredeti keresztnevek mellé különös fantáziacímeket (Szívtipró, Szellem, Gi Jane, Jégkirálynő stb.) adott, és pár sorban a románcot is felelevenítette. Egy év munkát fektetett a projektbe, korábban soha nem dolgozott 3D nyomtatóval. Fogalma sem volt arról, hogy milyen lesz a végeredmény. Az alkotói folyamat sokkal bonyolultabbnak és nehezebbnek bizonyult, mint gondolta előtte. Eredetileg cipőszobrokat akart, de a lábbelik annyira funkcionálisra sikerültek, hogy a tömeggyártástól sem idegenkedik.

A cipők december 5. és január 5. között, egy Miami Beach-i pop up boltban tekinthetők meg.

lover1.jpglover2.jpglover3.jpglover4.jpglover5.jpglover6.jpglover7.jpglover8.jpglover9.jpglover91.jpglover92.jpglover93.jpg

Címkék: művészet cipő szobrászat MakerBot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr965690214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása