HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Victoria’s Secret 3D fehérneműk nyomtatással

ferenck 2013.11.12. 11:30

A Victoria’s Secret december 10-i divatbemutatójának gyermekkori játékokat felidéző hóangyalai temérdek Swarovski kristállyal kirakott, 3D nyomtatással készült fűzőkbe öltöznek.

vs2.jpg

A fehérneműkre specializálódott divatcégnek a Shapeways-nél dolgozó építész, Bradley Rothenberg készíti a különleges darabokat. A tündérmesék által ihletett show-n Lindsay Ellingson amerikai modell lesz az Andersen-meséből életre kelt Hókirálynő, de angyalai is hasonló éteri eleganciával jelennek majd meg a kifutón. A modell méretre szabott, 3D szkennelés után 3D printinggel létrehozott fűzőjén hógolyó-motívumok juttatják eszünkbe a telet.

vs1.jpg

Duann Scott, a Shapeways ipari tervezője szerint az eddig látott nyomtatott ruhák nagyon művésziek, viszont kényelmetlenek. A Hókirálynőé viszont nemcsak elegáns, érzéki, hanem kényelmesen hordható is.

Címkék: divat innovátorok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr805626984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása