HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Váljunk zombivá!

ferenck 2013.10.28. 11:30

A közelgő Halloween alkalmából megy a kreatív ötletelés, egyre több szórakoztató szolgáltatás jelenik meg a piacon. A Cubify 3DMe-je például lehetővé teszi, hogy ismert horrorfigurákká váljunk.

szorny.jpg

Ki kell választani az óhajtott testet és vérmennyiséget, fel kell tölteni egy szemből és egy oldalról felvett képet, valamint egy személyes üzenetet, és 6,99 dollárért máris megrendelhetjük a 14 centi magas színes szobrocskát. A hölgyek véreskezű nővérkék, boszorkányok, zombik, vámpírok és múmiák, az urak láncfűrészes gyilkosok, machetés figurák, zombik, vámpírok és múmiák lehetnek.

Jó hír, hogy a Cubify bővíteni akarja a repertoárt, ráadásul szavazhatunk is a legszimpatikusabbról: csontváz, Frankenstein, ördög vagy a kaszás?

Címkék: szolgáltatások Cubify

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr785601706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása